Vet nån om Cash och Parton har gjort en duett?

Sitetips: www.johnnycash.com  åhh, se Walk the Line. Divine!


Fredagsmys...

Vissa dagar får man inget gjort. Man gör saker hela tiden, men ändå blir det inget riktigt. Det känns som om tiden står stilla men ändå rusar klockan och helt plötsligt sänker sig mörkret över stan som en varm filt. Då är det dags att styra upp fredagsmys, men man kan inte helt njuta av det för att man inte känner att man uträttat något under dagen. Måste verkligen duscha nu. Walk the Line om Jonny Cash ikväll. Med Mårre, J Lo och Lexy. Tror det blir taxi efteråt...Vägrar stå i Brunnsparken och frysa en kvart inatt också. En konstig grej: har börjat åka mer taxi av rädsla för våldtäktsmän, häromdagen åkte jag med en Eritreansk man, vi pratade om Dawit Iisak och fotboll. Fyra dagar senare åkte jag taxi igen, och samma man plockade upp mig!  Hur många taxiar finns det i GBG? Den här gången pratade vi om sömn och mat. Undrar vad vi ska prata om nästa gång.

mmm...

ibland måste man göra saker som är tråkiga. Hellre ett tråkigt liv, som man ändå mår bra av, än ett spännande liv där man mår kasst ofta. Förstår ni?

SötHåkan

Hihi, lite kul att se Håkan H lite förläget gå upp och ta emot sin grammis för bästa manliga.Som om han liksom skämdes inför de andra som på nåt sätt ändå tar artisteriet på allvar. Håkan vill ju bara ha kul och bröla lite...och dansa. I allafall, jag har sällan varit så genomglad och lätthjärtad som när jag gått ifrån hans spelningar. Därför e han värd sitt pris. Laleh ska sjunga, inte hålla tacktal. Fast hon e fin ändå. Saknar Luuk i rutan. Kan nån köra Moneybrother till frisören akut? Bort med lurvet. Han va nästan överst på min lista när han va rakad. Oj, jag skulle ju ha skrivit massa artiklar ikväll. Yes, nu fick Darin gå upp. Han e så liiiiiten, så liten, stod bredvid honom på Natasha Bs konsert på Nalen. Armhålslängd.


Hunkar och läppglanstesting

Nu är det här vilken sekund som helst... Det nya numret av gulliga tidningen Vimmel magazine. Med grymmaste boksidan. Som jag har gjort! Hoppas brudarna gillar den, kommer smyga in bättre och bättre böcker när dom väl är helt addicted till sidan och bara måste läsa det jag rekommenderar... Bästa foundation-tipsen, dejtingens koder... senaste jeanstrenderna...Franz Kafka...och hottaste hunkarna...

www.vimmelmagazine.com

Godmorgon

"There is nothing more temporary in the universe than a selfish soul.
A selfless one lives on - for eternity." - Mal Garvin

Mitt år som 26-åring ska bli det bästa hittills. Jag ska rädda hela världen från ondska och ytlig lycka. Including myself. Att sprida godhet och glädje är inte så svårt egentligen. Fick en enormt bra bok om partytrick av min kära Anna. Det bästa var att Rickard Olsson var en av författarna, bara det! Älskar honom. Ska testa några på mitt tårtfika ikväll. Välkomna förresten, runt 19. Sen bär det av till film om finsk tango med Lexy, Charlot, Julie och Bruce. Har svårt att tro att någon passar bättre i en roll som svårmodig, inåtvänd, finsk tangosångerska än söta Nina Persson.